different angles combined form creative images

Allround

ontdekcommpanion

Vacature: Account/Traffic Rockstar

post image

Commpanion is een full-service reclamebureau in Tilburg met klanten uit uiteenlopende branches. Om ons vast te bijten in talloze opdrachten op allerlei niveaus in verschillende stadia, zijn wij op zoek naar een spontane, ervaren én ondernemende Account/traffic medewerker m/v. (meer…)

TAGS

Online of offline? That’s the question.

post image

De vraag die tegenwoordig vaak gesteld wordt is: wat is nu “beter” online of offline communicatie. Ons devies: Val op! ..en bepaal aan de hand van de doelstelling welke media het beste ingezet kunnen worden. Wij helpen graag bij het helder krijgen van deze doelstelling en het samenstellen van een (voor uw doelgroep) ideale mediamix.

TAGS

De mogelijkheden zijn eindeloos

post image

Of u het nu zoekt in online of offline communicatie oplossingen, onze specialisten laten u graag de mogelijkheden zien en ervaren. Ook adviseren wij u in wat wel en wat niet  te doen. Middelen waar u aan kunt denken en wij u mee kunnen helpen zijn bijvoorbeeld: folder, gadget, website, beurspresentatie, social media, belettering, banner, radio, TV, prezi, app, …enz.

TAGS

Aaaaahh… pitches! Ja of nee?

post image

Als bureau zijn we overtuigd van onze creativiteit en kwaliteiten. We laten dit dan ook graag aan de hele wereld zien. We pitchen graag mee, maar hebben hier wel enkele Simpele spelregels voor opgesteld, want ook bij ons in de reclame kost kwaliteit (wat) geld. Mocht u hier vragen over hebben of ons uit willen dagen voor een pitch klik dan hier.

TAGS

Sterk in vooronderzoek

post image

We verdiepen ons graag in onze klanten zodat we een goed beeld kunnen vormen van wat u nou precies voor ogen heeft. Op deze manier is de kans dat we meteen met het welbekende schot in de roos komen een stuk groter. Helderziend zijn we helaas niet, dus alle aanvullende info is méér dan welkom.

TAGS

Ja! …een concept wordt echt geboren.

post image

Wij zoeken graag “Het Randje” op. Standaard is ook maar zo saai toch? Een goed concept staat of valt met een juiste combi van een opvallend beeld aangevuld met een scherpe tekst. Wij zijn in staat deze lastige combi voor u te vinden en daarbij te verrassen met opvallende en mooie resultaten.

TAGS

.. van alle markten thuis

Online

ontdekcommpanion

We maakten door de jaren heen al diverse websites in verschillende vormen en gradaties van complexheid. Een ding is een feit: responsive webdesign is onderdeel geworden van het proces. De diversiteit aan mobile devices met hun afwijkende beeldscherm-resoluties zorgen ervoor dat u uw website haast wel responsive moet maken wanneer u iedere gebruiker wil pleasen. Want wie wil er nu nog een verkleinde website op zijn mobiel bekijken.

We werken graag met WordPress als CMS vanwege de ongekende en haast eindeloze mogelijkheden. Andere content management systemen zoals bijvoorbeeld Joomla of Drupal behoren natuurlijk ook tot mogelijkheden. De templates worden custom en op maat gemaakt door onze “in house” webdesigner. De bouwer en de designer is bij ons één en dezelfde persoon waardoor we kunnen garanderen dat de uiteindelijke website die online komt te staan er exact hetzelfde uitziet als het ontwerpvoorstel. Er zullen dus geen dingen voor worden gesteld die in de realisatie fase voor problemen kunnen zorgen. Informeer ook naar de mogelijkheden op het gebied van E-commerce (webshops in bijvoorbeeld Magento, Prestashop of gewoon in WordPress in combinatie met WooCommerce), apps, Mailchimp nieuwsbrief-templates enz. Whatever you need!

Work we like

Print

ontdekcommpanion

Drukwerk will never die! Althans dat is onze opinie. Ondanks nieuwe trends zoals het bekende paperless office zal de behoefte aan een hippe folder of corporate brochure toch wel blijven bestaan. Er gaat toch niks boven even lekker bladeren, scannen en plaatjes kijken in een mooi stukje traditioneel drukwerk. We staren tenslotte al vaak genoeg naar een beeldscherm, is het niet je telefoon of tablet dan is het wel je lap-of desktop.

Lekker oldschool spelen met dingen als prägen, stanzen, spot-uv’en en al dat soort moois. Met als resultaat een uniek en opvallend product wat u met trots aan de klant mee kunt geven. Vraag het ons en we gaan los! …want op dit vlak zijn we nog van de oude stempel.

Print ziet u bij ons niet alleen terug in draagbaar drukwerk. Ook thuis en op straat komt u onze producties tegen in de vorm van mailings, advertenties, stickers op de bus, mupi’s langs de weg, enz.

Work we like

Advies

ontdekcommpanion

Je hebt natuurlijk advies en advies. Welke variant zoekt u? Wordt u graag bij de hand genomen of houdt u liever zelf de regie en zoekt u alleen een sparring-partner? Alle variaties zijn mogelijk.

Het belangrijkste voor u is de wetenschap dat we voor u klaar staan wanneer nodig. Met een voorstel, suggestie, advies of plan van aanpak waar u ook daadwerkelijk wat mee kunt. Nu advies nodig? Klik hier.

Contact

ontdekcommpanion

Heeft u vragen of wilt u even sparren over het een en ander? Schroom niet en neem contact met ons op via de onderstaande gegevens of het contactformulier

Aanspreekpunten:

Joris
joris@commpanion.nl
linkedin

Renske
renske@commpanion.nl
linkedin

Contact-gegevens

Ringbaan West 90
5046 VA Tilburg
Postbus 5072
5004 EB Tilburg
Tel: (013) 513 20 25
E-mail: info@commpanion.nl

Contact-formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht